sumnja se na PREDOZIRANJE

SLAVNI REPER SKINUT S APARATA NAKON SRČANOG UDARA: Diše samostalno, ali je i dalje u TEŠKOM STANJU

0

Reper Snup Dog na društvenim mrežama pružio podršku svom kolegi uz poruku da se nada se da će se što pre oporaviti, a želje za brzo ozdravljenje pristižu sa svih strana

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Američki reper DMX (50) skinut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, rekao je njegov advokat Marej Ričman za američke medije dodavši da ne zna je li bila reč o predoziranju, i kako je još uvek zabrinut za njegovo stanje.


- DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara. Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. Ali zabrinuti smo - rekao je pa naglasio:

 

- Bilo bi neiskreno od mene da sad tvrdim da u ovom trenutku nisam zabrinut.

1 / 3 Foto: Profimedia

Hip-hop zvezda pravog imena Erl Simons u petak uveče se navodno predozirao usled čega je doživeo srčani udar, navode strani mediji, pa je hitno prevezen u bolnicu.

 

DMX od detinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitalizovan zbog drugih zdravstvenih problema, između ostalog i zbog zavisnosti od narkotika.

 

Odrastao je u Njujorku, 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records, a sarađivao je sa slavnim reperima poput Džej Zija, Ja Rule-a i LL Cool J-a.

 

 

makonda-tracker