šta joj se desilo?

PRISILNO HOSPITALIZOVANA, ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Slom nekadašnje zvezde od koje se MNOGO očekivalo

1

Čitav Holivud je šokiran najnovijom informacijom o oskarovki kojoj su predviđali sjajnu karijeru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Tejtum O Nil pretila je da će oduzeti sebi život u svom domu u Los Anđelesu, nakon čega ju je policija odvela u lokalnu bolnicu

 

Policija je odmah reagovala na telefonski poziv u kom se spominjalo "kako osoba želi da okonča vlastiti život", nakon čega su hitno prevezli holivudsku glumicu u lokalnu bolnicu. Tamo je 56-godišnja Tejtum smeštena na odeljenje psihijatrije, gde je trenutno na posmatranju.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Inače, Tejtum je bila velika dečja zvezda i najmlađa osoba ikada koja je osvojila Oskara, i to kao desetogodišnjakinja za ulogu u filmu Mesec od papira, u kom je glumila s ocem Rajanom O Nilom.

 

Kada se tačno sve to odvijalo, nije poznato, ali pretpostavlja se i da je okidač bilo njeno priznanje ranije ovog meseca na Instagramu, gde je ponovo priznala kako je kao dete bila seksualno zlostavljana, i to od očevog prijatelja, ali i od jednog od mnogobrojnih partnera svoje majke.

 

Glumica iza sebe ima propali brak s proslavljenim teniserom Džonom Mekinroom, u prošlosti se borila sa zavisnošću od droge, a navodno je ne koristi od 2008. godine.

 

 

makonda-tracker