nije lako

VEĆ MESEC DANA SE NE ZNA NIŠTA O NJENOM STANJU: Čuvena glumica koja godinama bije tešku bitku zabrinula fanove

1

Američka glumica Šenon Doerti koju pamtimo po ulogama u serijama Čari i Beverli hils već neko vreme ne deli ni nove fotografije ni detalje o svom stanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je nedavno priznala da priprema oproštajna pisma za svoje bližnje u slučaju da ne pobedi kancer, glumica Šenon Doerti (49) dugo nije objavila na Instagramu nijednu noviju fotografiju niti je s obožavaocima delila detalje o svom stanju, što je ranije činila redovno.


Ona je sve zaprepastila otvoreno pričajući o smrti i planovima za sopstvenu sahranu, ali i dalje nije odustajala i lečila se, a na svom profilu je govorila o tome kako teku terapije. Upravo zbog toga su njeni pratioci izazili zabrinutost što novih objava na ovu temu nema.


Nadamo se da si dobro. Navikli smo da s nama deliš svoje uspone i padove, pa smo zabrinuti... Uz tebe smo, nadamo se da ćeš pobediti — jedna je od brojnih poruka podrške koju je glumica dobila u komentarima pored svojih fotografija.

 


Ona, inače, deli motivacione citate i neke starije fotografije.


Doertijevoj je rak dojke dijagnostikovan 2015. godine, nakon čega je uspela da se izleči. Ipak, nakon izvesnog vremena bolest se vratila, a nedavno je saopštila da je u četvrtom stadijumu.

 

Najnovija fotografija čuvene glumice nastala je krajem decembra, a podelila ju je dan nakon proslave Božića po gregorijanskom kalendaru kao svojevrsnu čestitku svojim fanovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

 

 

makonda-tracker