vrte se milionske cifre

SVETSKE ZVEZDE NE MISLE O PANDEMIJI: Slavni glumac za luksuzni dom na Havajima dao 7 miliona, a evo ko se još "ponovio"

0

Na spisku su i Sindi Kraford, Džastin Biber, Adam Levin.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Globalna pandemija virusa korona izgleda da slavne svetske zvezde nije mnogo ugrozila, te su se mnogi od njih odlučili za kupovinu luksuznih vila, kuća i apartmana.

 

Glumac Metju Mekonahi je kupio kuću za odmor na Havajima. Koštala je 7.850.000 dolara. Rezidencija je jedinstvena jer je izgrađena po meri. Pogled na okean je neverovatan, a okruženje je mirno, tiho i veoma privatno. Kuća ima 650 metara kvadratnih, u italijanskom mermeru, ručno klesanom krečnjaku i podseća na odmaralište sa 5 zvezdica. Ima 6 spavaćih soba, 6 kupatila, kancelariju, medijsku sobu, stakleni vinski podrum, 2 garaže za automobile i 2 nadstrešnice za golf, a takođe sadrži i 2 glavna apartmana, 2 bazena, 2 spoljna ognjišta čak i teren za boćanje.

 

luksuzne vile
foto: Profimedia

Slavna manekenka Sindi Kraford i njen suprug Rendi Gerber kupili su luksuzni stan u ekskluzivnom delu Majami Biča za 3.000.000 dolara. Nije poznato koji su tačno penthaus kupili, ali u ovom luksuznom kompleksu stanovi imaju od 2 do 5 spavaćih soba, a pogodnosti uključuju boravak na krovu koji ima bazen sa privatnim kabinama, studio za jogu i meditacije, privatne bioskopske sale, vratar, bibliote, bašta, dečija soba itd. Takođe, lift se nalazi u predsoblju penthausa. Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da su kupili penthaus sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila u donjem delu.

 

luksuzne vile
foto: Profimedia

Muzičar Adam Levin je kupio istorijsko imanje Montesito za 22.700.000 dolara. Izgrađeno 1923. godine, imanje se prostire na 5,2 hektara, a projektovao ga je poznati arhitekta Džordž Vašington Smit za jednog od osnivača Montesita.

 

Tržišna cena je bila 29.500.000 dolara, tako da je Adam uspeo da pregovara o vrlo popustu. Imanje se sastoji od glavne rezidencije u španskom stilu, dvokrevetne gostinjske kuće, jednokrevetne baštenske vikendice i trosobnog stana iznad zasebne garaže za pet automobila. Ukupno ima 9 spavaćih soba i 11 kupatila. Od ostalih zanimljivosti, poseduje i pozorište, vinski podrum, teniski paviljon, terasu uz bazen, zelenilo i naizgled nepregledna prostranstva uređenih travnjaka kao i pogled.

 

luksuzne vile
foto: Profimedia

Džastin Biber i njegova žena Hejli su kupili kuću na Beverli Hilsu za 8.500.000 dolara. 

 

luksuzne vile
foto: Profimedia

 

makonda-tracker