raznežila javnost

"LJUBAV VEĆA OD SVEGA ŠTO SMO MOGLI DA ZAMISLIMO": Slavna glumica postala MAMA, pa podelila fotografiju NASLEDNIKA

0

Slavna glumica podelila je radosne vesti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Muzičarka i zvezda filma "To smo mi" potvrdila je da su ona i njen suprug, Tejlor Goldsmit, postali roditelji dečaka kog su nazvali Avgust Harison.

 

- Gus je tu - otkrila je Mendi Mur na Instagramu, podelivši fotografiju novorođenčeta.

 

- Naš dragi dečak, Avgust Harison Goldsmit. Stigao je tačno na svoj termin, na veliko zadovoljstvo roditelja. Pripremili smo se na sve moguće načine zaljubljivanja, ali ovo nadilazi sve što smo ikad mogli i da pomislimo. M + T - napisala je Mur na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Mur je vest o trudnoći objavila u septembru prošle godine.

 

Sa Tejlorom Goldsmitom (35) iz američkog folk rok sastava "Dawes", 36-godišnja glumica i muzičarka upoznala se putem Instagrama.

 

- Fotografisala sam njihov album i objavila na Instagramu. Tejlor je to nekako video i poslao mi poruku. Počeli smo da razmenjujemo i-mejlove, zatim smo otišli i na sastanak, a ostalo je istorija - rekla je Mur 2007. godine za časopis "People".

 

Ona je od 2009. do 2016. godine bila u braku sa muzičarem Rajanom Adamsom, a 2019. ga je optužila za emocionalno zlostavljanje i kontrolisanje tokom braka.

 

Iako je Adams u početku negirao te tvrdnje, prošle godine je objavio otvoreno pismo u kome se "izvinio ženama koje je maltretirao".

 

 

makonda-tracker