neinformisana ili nemarna?

"OVO JE NEPOŠTOVANJE NAŠE RELIGIJE": Obnažena Rijana naljutila pratioce zbog jednog detalja

0

Čuvena pevačica i dizajnerka pre nekoliko dana podelila je vrlo smelu fotografiju koja je privukla mnogo pažnje, kako zbog njenog seksepila, tako i zbog jednog neočekivanog detalja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Robin Rijana Fenti, koja se predstavlja svojim srednjim imenom, godinama nije objavila novu pesmu i još duže novi album, ali ostaje u žiži javnosti: ona uspešno dizajnira donji veš, a nedavno je pokrenula i liniju proizvoda za šminkanje.


Čuvena lepotica poznata po nenadmašnom seksepilu nastavlja i da golica maštu svojim obožavaocima nešto smelijim fotografijama, a pre nekoliko dana podelila je jednu za koju je pozirala na balkonu toples. On nosi satenske bokserice svog brenda Savage X Fenty, mnogo nakita, grudi prekriva rukom dok gleda u daljinu, a ova fotografija je za dva dana prikupila skoro 10 miliona lajkova!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Ipak, nije svima po volji...


Naime, deo nakita koji je Rijana odabrala za ovu "priliku" je i ogrlica s priveskom u obliku hindu boga Ganeša, a njeni brojni pratioci iz Indije optužili su je za kulturnu aproprijaciju i nepoštovanje hinduističke religije.


"Nosiš ogrlicu i murti iz moje kulture koji je prethodnih godina dovoljno puta korišćen u pogrešne svrhe" i "„Kako osoba s toliko resursa na raspolaganju ne može barem da potraži značenje i značaj nečega što nosi oko vrata" komentari su koji su privukli najviše pažnje.


Ganeša ili Ganeš je jedan od najvažnijih bogova u hinduističkom panteonu, a njegovo ime se pominje uvek na početku bilo kog rituala.

 

 

makonda-tracker