(ne baš) smešne izjave

JEDNA BI DA BUDE MRŠAVA KAO AFRIČKA DECA, DRUGOJ JE OMILJENO JELO — ŠOLJA: Biseri poznatih koji su šokirali svet

0

Mislili ste da su samo domaće poznate ličnosti pune bisera? E, pa nije tako. Holivudske zvezde mnogo su gore.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs, na primer, nije baš najbolji poznavalac geografije, što je potvrdila kad je pričala o destinacijama na koje je putovala, piše Kurir.

 

 Nikad nisam želela da idem u Japan. Jednostavno, jer ne volim ribu, a ona je jako popularna tamo u Africi.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ovo nije jedini pevačicin ispad. Pre nekoliko godina komentarisala je smrtnu kaznu i rekla da se zalaže za nju.

 

— Ja sam skroz za smrtnu kaznu. Ko počini užasan zločin, mora biti kažnjen kako treba. Tako će naučiti lekciju za sledeći put — izjavila je Britni.

 

Maraja Keri briljirala je izjavom: "Kakve škole? Ja sam dušo, snimala ploče", i mnogi su mislili da ona ne može dalje. Međutim, demantovala je sve. Pevačica je komentarisala koliko joj teško pada da gleda gladnu decu u Africi kad je iznenadila izjavom.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Vrlo mi teško pada da gledam tu sirotu, izgladnelu decu širom sveta. Ne mogu da prestanem da plačem. Mislim, i ja bih volela da budem mršava kao oni, ali bez svih tih bolesti, smrti i ostalih stvari — rekla je Maraja i izazvala osudu javnosti.

 

Džastin Biber i nije neki primer svojim fanovima, posebno jer mu osnovno poznavanje geografije nije blisko.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Tokom jednog gostovanja, Biber se pohvalio kako je posetio sve kontinente, a kad ga je voditelj pitao koliko ima kontinenata, zbunio se.

 

Azija, Severna Amerika, Južna Amerika, Afrika, Antarktik i Severni pol — briljirao je Džastin i izazvao podsmeh u emisiji.

 

Kad su jednom prilikom pitali Demi Lovato koje joj je omiljeno jelo - dish (engl. jelo, ali i posuđe), ona je iznenadila odgovorom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Volim šolje jer su veoma udobne i najlakše se drže u ruci zbog ručke i kad je nešto vrelo u njima, kao kafa ili čaj, ne morate da ih pipate, jer imate ručku — rekla je Demi. Ovaj snimak je postao viralan, a Demi prijatelji i dalje ismevaju zbog ispada, dok ona tvrdi da se šalila i da je namerno to rekla.

 

Ledi Gaga često ni sama ne zna šta je želela da kaže.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Tako je jednom prilikom ispričala svoje mišljenje o tome kako zavodljiva žena treba da izgleda. I pogodite šta? Mislimo da nije razumela ni samu sebe.


Mislim da žene ne bi trebalo da mirišu zanimljivo. Ja imam zanimljiv um, ali ne želim da mirišem kao kur*a, da budem iskrena.

 

Kim Kardašijan često ima bisere, ali jedna njena izjava revoltirala je javnost toliko da nikako nije mogla da se "opere".

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Upoznala sam danas devojku koja boluje od raka i pričale smo o tome koliko joj je teško trenutno. Ali to ju je naučilo jednoj važnoj lekciji, ko su joj pravi prijatelji, kao i o mnogo toga u životu. Ima 18 godina... Shvatila sam da se osećam baš kao i ona... — šokirala je Kim.

 

Pevačica poreklom s Kosova i Metohije Rita Ora podsmeh publike i gledalaca izazvala je jer ne zna dovoljno o svojoj oblasti, muzici.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

U jednoj emisiji Rita je dobila pitanje u kome je pomenut duvački instrument tuba, a ona je zabezeknuto gledala u ceduljicu.


Ja čak ne znam ni šta je ovo. Neka tuba. Šta je to?! — pitala je Rita, dok ju je voditelj gledao u neverici, a član benda u studiju koji svira tubu je bio u potpunom šoku.

 

 

makonda-tracker