najprirodnije izdanje

OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDELI! Glumica pokazala kako zapravo izgleda i sve ostavila bez reči

0

Američka glumica koju šira publika pamti po ulozi u Tarantinovom filmu "Đangova osveta" uvek je jedna od najbolje odevenih na crvenom tepihu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Keri Vašingston spada u najbolje odevene holivudske zvezde ― bez obzira na to je li u pitanju neka svečana prilika ili svakodnevni stil, ona oduševljava modne znalce i gotovo da ne može da pogreši.


Pored izuzetnog odabira odeće, glumica može da se pohvali i besprekorno biranom šminkom i frizurom, a interesantno je da posle svih ovih transformacija Keri izgleda sasvim drugačije! Naime, ona može da pohvali kosom za kakvom mnoge žene žude: sitnim loknama i vrlo gustom kosom, zbog čega daleko od objektiva i crvenog tepiha ona ima očaravajuću afro frizuru!


Tokom protekle godine i činjenice da je mnogo vremena provela opuštajući se u svom domu, Keri nam je više puta pokazala svoje najprirodnije izdanje, a pre nekoliko dana je oduševila svoje pratioce na Instagramu selfijem za koji je pozirala odlično raspoložena, bez šminke i sa svojim upečatljivim loknama.
 

 

Glumica s vremena na vreme ponosno nosi svoj najprirodniji stil i za potrebe snimanja, a nedavno je pokazala vrlo šik izgled.

 

 

 

makonda-tracker