ČUDNA PRIČA

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA O ODNOSU BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Evo zbog čega Anistonova nije želela tako lako da se preda BREDU

0

Bili su omiljeni glumački par, a onda se ljubav ugasila...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumci Dženifer Aniston i Bred Pit nedugo nakon upoznavanja 1998. godine ušli su u vezu, a filmski agenti su kumovali ovom zbližavanju.

Vest da su u romansi obišla je svet u rekordnom roku, a nakon pet meseci odlučili su se na veridbu. Venčanje se odgiralo 2000. godine, ali ovaj brak nije potrajao, te su nakon samo pet godina objavili razvod.

Kako piše britanski tabloid “Daily Star”, omiljena holivudska slatkica i zvezda hit TV serije “Prijatelji”, naterala je svog muškarca na dugih devet meseci apstinencije, što bi značilo da su se verili pre nego što su konzumirali vezu.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

“Dženifer se navodno bojala da će im intimni odnos pokvariti vezu i zato nije htela da žuri. Tad je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla da donese."

"Zamislite da Bredu Pitu kažete kako mora da čeka na bliske odnose”, ispričao je svojevremeno izvor blizak bivšim supružnicima za “The Miror"

Strani mediji takođe navode da se poznati par glumački odlučio na ovaj čin tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, na Dan zaljubljenih 1999, samo pet meseci pre venčanja.

makonda-tracker