čuveni film

OD NJIHOVOG PRVOG POLJUPCA PROSLO JE DVE DECENIJE: Dženifer Lopez i Metju Mekonahi se prisetili kultne ljubavne scene!

0

Njih dvoje su se uključili na Instagram lajv iz svojih domova i krenuli da se podsećaju vremena kada su snimile ovu romantičnu komediju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez  i  njen kolega Metju Mekonahi su se virtuelno sreli da bi proslavili 20-godišnjicu filma The Wedding Planner (Neplanirano venčanje).

 

Zvezde su se uključile na Instagram lajv iz svojih domova i krenule da se podsećaju vremena kada su snimile ovu romantičnu komediju.

 

"Rekao mi je ''gospođice Lopez, sada ću vas poljubiti'', a ja sam mu odgovorila ''OK, uradimo to! Počnimo!' "- prisetila se Dženifer scene ljubljenja sa Metjuom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Uživala sam radeći sa tobom, bilo je mnogo hemije i razumevanja među nama. Tada smo bili na početku naših karijera. Bilo je uzbudljivo raditi na bilo kom filmu i ja se još uvek osećam tako. To je bilo magično vreme i ja sam veliki romantik tako da sam radeći na takvim filmovima zaista mogla da se uživim", pričala je Džej Lo.

 

Mekonahi je pohvalio talenat i umeće svoje koleginice.

 

"Tvoja priprema za sve što radiš je odlična. Volim način na koji ostvariš ono što si naumila i tvoju odlučnost, volim kako si pripremala koreografije. Baš volim. ", rekao je glumac.

 

 

makonda-tracker