ne želi pod nož

"GOVORE O GRACIOZNOM STARENJU, A JA NE ZNAM ŠTA TO ZNAČI": Holivudska glumica ne robuje izgledom, već se ovako brani!

1

Iako mnoge njene kolegice strahuju od strenja, Helen Miren se pomirila sa im da ima 73. godine, te ne želi estetske zahvate.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska glumica i oskarovka Helen Miren (73) godinama  priča o tome kako joj lepota nije važna, a zbog izgleda nikada ne bi otišla "pod nož".

 

"Stara sam i tako izgledam. I to je sasvim u redu. Ljudi govore o gracioznom starenju, a ja nemam pojma šta to uopšte znači. Za mene je to prihvatanje onoga ko ste, šta ste i nastavljanje dalje" - rekla je legendarna glumica.

 

Kaže da joj "fenomen Kardašijan" nije impresivan, ali misli da je "to donelo nešto dobro", ženama je dozvoljeno da imaju zadnjicu i butine.

 

foto: Profimedia

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna nezavisnost, a roditelji su je još od malih nogu učili kako nikada ne treba da zavisi od muškarca. Niti emotivno, niti finansijski.

 

"Jedna od stvari koju su me roditelji naučili, a to je za mene kao ženu vrlo važno, bilo je – moraš biti finansijski nezavisna. Uvek sam radila, baš svake godine svoje karijere radila sam najmanje dva ili tri posla. Sada sam finansijski nezavisna i sigurna, a učinila sam to sama, niko mi nije pomogao "- otkrila je Helen.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker