NISMO GA VIDELI MESECIMA

PAPARACI ODMAH POŽURILI DA PROVERE IZGLEDA LI STVARNO TAKO: Džordž Kluni sve iznenadio izgledom u novom filmu

0

Popularnog oskarovca uskoro ćemo gledati u novom naučnofantastičnom filmu, a nakon što je objavljen trejler glavna tema na društvenim mrežama je — je li moguće da je stariji gospodin u trejleru Džordž Kluni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac i jedan od zvanično najatraktivnijih muškaraca na planeti Džordž Kluni dugo je već sedokos, a u maju ove godine proslavio je 59. rođendan.


On važi za jednog od holivudskih lepotana kojima godine ne mogu ništa i žene ga obožavaju, pa su se mnogi iznenadili time što u trejleru za Netfliksov film The Midnight Sky on izgleda umorno i starije nego što smo navikli.

 

Kluni igra usamljenog naučnika na Arktiku, koji pokušava da spreči grupu astronauta da se vrate na Zemlju, nakon što je našu planetu zadesila misteriozna katastrofa.


I pored interesantne priče, nakon odgledanog trejlera društvene mreže je preplavilo pitanje — je li ovo zaista Džordž Kluni, budući da oskarovac izgleda bar deset godina starije.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Paparaci su ovih dana prvi put nakon nekoliko meseci fotografisali glumca, a iako je nosio masku reklo bi se da se ipak nije toliko promenio i da je transformaciju zahtevala uloga.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker