udobno i šik

MOGLI STE DA PROĐETE PORED NJE NE ZNAJUĆI KO JE! Džej Lo uhvaćena u izdanju u kakvom je do sad nismo videli

3

Pevačica i glumica poznata je po tome što se uvek izdvaja svojim stilom, a sada je za odlazak u šoping odabrala nesvakidašnju kombinaciju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džej Lo poznata je po odevnim varijantama koje u prvi plan ističu njenu besprekornu figuru. Bez obzira na to je li reč o kombinacijama koje otkrivaju ili pokrivaju, one su mahom pripijene i čine da svi pogledi budu uprti u nju.


Međutim, skoro svaki put kad je paparace uoče tokom kupovine, Dženifer nosi vrlo komotnu odeću, a tako je bilo i ovog puta, ali još zanimljivije nego inače!

 


Latino diva je, u društvu ćerke Eme, sina Maksa i Nataše i Ele, ćerki svog verenika Aleksa Rodrigeza, posetila Rodeo Drive, ulicu na Beverli hilsu poznatu po prodavnicama najluksuznijih brendova. Za ovu priliku odabrala je tamnosmeđe pantalone sa crtom i belu košulju — oba komada predimenzionirana, dok je visoke štikle zamenila udobnim braon oksfordicama koje izgledaju kao da su izvađene iz muškog cipelarnika! Dodajte tome braon tašnicu, okrugle naočare za sunce, inače njen omiljeni aksesoar, i visok rep i imate nezaboravan stil.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker