vodi se samo sobom

GODINAMA MU JE SAJENTOLOŠKA CRKVA NA PRVOM MESTU: Tomu Kruzu su LJUBAVI propale upravo zbog nje, a ćerku ne viđa često!

1

On pripada Sajentološkoj crkvi, a kako tvrdi "Daily Mail" Kruz u poslednje vreme sa svojom porodicom razmatra opciju da se preseli u London

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni glumac Tom Kruz važi za jednog od najpopularnijih u svojoj branši, a zavere i bizarni detalji iz njegovog života uvek su tema javnosti.

 

On pripada Sajentološkoj crkvi, a kako tvrdi "Daily Mail" Kruz u poslednje vreme sa svojom porodicom razmatra opciju da se preseli u London. Tom je ranije imao i luksuznu vilu sa šest spavaćih soba u "East Grinsteadu", koju je prodao 2016. za šest miliona dolara pevaču Peteru Andreu.

 

Njegov je nećak deo osoblja Sajentološke crkve, a pored toga je i njegov rođak vođa te verske zajednice. Kruz sa njima i ostatkom porodice uživa na imanju u Londonu čije je obnavljanje koštalo 16 miliona dolara. Pored toga ih poslužuje ugledni šef koji je nekad radio u restoranu Gordona Ramzija koji je zaslužio Mišelinovu zvezdu. Na raspolaganju imaju i teretanu.

 

foto: Profimedia

Dok mari za vođu kulta, sestre i nećake, Kruz se ne brine toliko o 14-godišnjoj ćerki Suri, koju je dobio sa glumicom Kejti Holms. Nekoliko puta u javnost je izašla informacija da je uopšte ne viđa.

 

Podsetimo, Tom je bio taj koji je 2001. godine predao papire za razvod, navodno zato što su mu tako savetovali u Crkvi.

 

Tom je već godinama zaluđen tom verom za koju mnogi tvrde kako nije ništa drugo nego čisto "pranje mozga", te izvlačenje novca od slavnih sledbenika.

 

 

 

makonda-tracker