uskoro kreće

RTS KLASIKA NA MTS TELEVIZIJI!

0

Stiže novi muzički kanal.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Радио телевизија Србије у сарадњи са Телекомом Србија 12.октобра 2020. године почиње са емитовањем и дистрибуцијом новог музичког канала РТС Класика. Гледаоци и уметници, ствараоци и извођачи, добијају ексклузивни тв канал уметничке музике какав се ретко налази у понуди кабловских и сродних дистрибутера садржаја.

 

На програму канала РТС Класика гледаоци ће имати прилику да виде стране и домаће концерте најновије продукције, документарне, образовне и друге емисије о музичкој уметности и ауторима, солистима и оркестрима, да уживају у хитовима класичне и џез музике и остварењима са балетске и оперске сцене.

 

Из програмске шеме у октобру издвајамо:

 

Новогодишње и "Концерте летње ноћи" Бечке филхармоније, најатрактивније концерте Београдске филхармоније, Биг бенда, Хора и Симфонијског оркестра РТС, Концерт из Париза Француске Радио - телевизије, концерте хора и симфонијског оркестра Радио - телевизије Шпаније, серијал "Добро дошли у мој свет - Андре Рију", портрете уметника - Стефана Миленковића, Радмиле Бакочевић, Зорана Тодоровића, Ашехен Атаљанц, Вере Миланковић, шоу програм "Музички шампиони" и играно - едукативне мале форме као што су "Иза наслова" и "Српска музика кроз векове".

 

 

 

 

makonda-tracker