priznao aferu

LJUBAVNICA I SUPRUGA ISTOVREMENO SU NOSILE NJEGOVU DECU: Isplivali detalji BURNOG ljubavnog života slavnog glumca

0

Sedamdesettrogodišnji glumac, bodibilder, ali i bivši guverner Kalifornije imao je poprilično buran ljubavni život.

foto: Profimedia

To je otkrio Los Angeles Times, a u to vreme sin Džozef imao je 14 godina.

 

Zanimljivo, njihov najmlađi sin Kristofer od svog je polubrata stariji svega nekoliko dana, pa je Arnold nedavno obojici javno čestitao rođendan. Naime, s vanbračnim sinom dugo nije imao nikakav odnos, a rešili su sve razmirice, te su danas bliski. Džozef je takođe bodibuilder, baš poput slavnog oca, što ih je dodatno povezalo.

 

- Pre napuštanja guvernerske pozicije rekao sam supruzi sve o tom događaju koji se dogodio pre više od 10 godina - rekao je tada Arnold u izjavi za medije, a nije naglasio kako joj je priznao aferu tek kada ga je suočila s podacima koje je saznala nakon što se suočila s njegovom ljubavnicom koja joj je potvrdila da ima dete s njenim suprugom.

 

"Druga žena" je radila je čak 20 godina za njih, sve do januara 2011. godine. Trudna je radila i dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete.

Švarceneger je kasnije otkrio kako 7 ili 8 godina nije ni znao da ima dete, dok nije shvatio da dotični sin neodoljivo liči na njega.

 

Marija i Arnold papire za razvod potpisali su tek 2017. godine, 6 godina nakon prekida. Od leta 2015. godine glumac je u vezi s fizikalnom terapeutkinjom Heder Miligan, koja je od njega mlađa 27 godina.

 

 

makonda-tracker