niko mu ne veruje

NAZIVAJU IH BIZARNIM, PORUČUJU DA SE STIDE: Počeo da živi sa sestrom nastradale supruge, evo čime se PRAVDA ― BEZUSPEŠNO

4

Uslikani su i dok su se držali za ruke, a sada je poželeo da se opravda na društvenim mrežama, mada deluje da mu retko ko veruje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rajan Dorsi, bivši suprug nastradale glumice Naje Rivera, odnedavno je na meti pogrdnih komentara javnosti. Naime, Nikajla Rivera, sestra pokojne Naje, uselila se u dom u kome Rajan živi sa njegovim i Najinim sinom Džozijem. To je zgrozilo mnoge, koji su ih zbog svega nazvali bizarnim.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Rajan i Nikajla su čak uslikani kako se drže za ruke. Ipak, on je sada objavio snimak na Instagramu u kome ljudima objašnjava da ga je na to naterao petogodišnji sin.

 

"Džozi me pitao može li Titi da živi sa nama, jer je ona najbliže što ima umesto majke. Kao samohranom roditelju potrebna vam je sva pomoć koju možete dobiti. To je privremena situacija. Nakon svega što je mališan prošao, zar da mu uskratim nešto? Zbog čega? Zato što će neki stranci nešto pomisliti ili zaključiti na osnovu nekog tabloida. Neću nikome da se pravdam", počeo je Rajan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on


"Imati mladu ženu koja je njegova krv, njegova Titi, koja se žrtvuje za dobrobit vašeg deteta, to je jako važno. Kad smestite dete da spava, ne morate uvek biti sami sa svojim mislima i ne morate biti tužni i danju i noću pitajući se kada će postati bolje. Barem imate nekoga sa sobom s kim možete razgovarati ili samo sediti u tišini i biti tužni", rekao je Rajan, pa naglasio da je Nikajla stopirala manekensku karijeru da bi mu pomogla.

 

Iako su mu neki pružili podršku, uglavnom su ga dočekali ružni komentari. Mnogi smatraju da se "izvlači" na kartu malog sina, kako bi prikrio aferu sa sestrom pokojne Naje. Dobio je poruke da treba da se stidi, da ne izgleda tužno, kao i da ne sme da koristi dete za svoje poteze.

 

"Neka pamti majku, a ne tetku koja se s tobom spetljala, sram te bilo", glasio je jedan od komentara.

 

 

makonda-tracker