tuga

NAJA RIVERA JE USPELA DA SPASI SINA, ALI ZA SEBE NIJE IMALA SNAGE: Obdukcija potvrdila strašne detalje nesreće!

0

Glumičin izlet na jezeru se završio tragično

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naja Rivera nestala je pre nedelju dana na jezeru Piru, gde je došla sa svojim sinom (4). Njega su pronašli na brodu, a za njom su tragali čitavih 5 dana. Nakon obdukcije, pokazalo se da je to bio nesrećan slučaj.

 

Kalifornijske vlasti objavile su nakon obdukcije tela tragično preminule zvezde serije "Gli" da je smrt Naje Rivere nesreća.

 

Glumica se slučajno utopila, a još ranije objavljeno je kako je Naja imala dovoljno snage da spasi sina, ali za sebe je nije imala dovoljno. Policija je istakla kako se ne radi o ubistvu ili samoubistvu, već o strašnoj nesreći.

Policija smatra da je glumica mrtva i da njeno telo možda nikad neće naći: Jezero pretražujemo naslepo!

 

foto: Profimedia

33-godišnja Rivera nestala je pre nedelju dana dok je sa četverogodišnjim sinom bila na izletu na jezeru Piru. Mališana su pronašli na brodu kako spava a on je na sebi imao spasilački prslu, a njegovoj majci nije bilo ni traga.

Petodnevna potraga tužno je završila, a u ponedeljak je policija pronašla njeno telo. Dečak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, video je da je ona nestala u vodi.

 

 

 

makonda-tracker