slomljena

TUGA U PORODICI HILTON: Paris se potresnim rečima oprostila od KRALJA HOTELIJERSTVA, a njene reči rasplakale su SVE!

1

Paris Hilton se od njega oprostila emotivnim rečima koje su rasplakale čitavu javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Baron Hilton, deda najpopularnije starlete Paris Hilton, preminuo je u četvrtak u 91. godini života. Vest o njegovoj smrti objavila je njegova fondacija "Konrad N. Hilton", a uzrok je za sada nepoznat.

 

Od njega se emotivnim rečima oprostila i Paris Hilton.

 

foto: Profimedia

- Jako sam tužna zbog smrti svog dede Barona. Bio je legenda, vizionar, pametan, naočit i dobar. Njegov život je bio ispunjen avanturom i dostignućima. Otkako sam bila devojčica ugledala sam se na njega. Vrlo sam zahvalna što sam imala takvog mentora. Uvek sam želela da bude ponosan na mene. U našem poslednjem razgovoru pre nekoliko dana, rekla sam mu da je imao neverovatan uticaj na moj život. Njegov duh, srce i ostavština živeće večno - napisala starleta ispod videa sa fotografijama nje i dede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Upravo je on bio jedan od najzaslužnijih za širenje njihovog carstva u industriji koju je osnovao njegov otac, Konrad. Imao je samo 19 godina kada se bacio u biznis i tada je kupio kompaniju za distribuciju citrusnog voća u okolini Los Anđelesa. Baron je deda petnaestero unučadi i pradeda četvero praunučadi.

 

Za vreme njegovog rukovodstva, dinastija Hilton prerasla je u megakorporaciju koja je upravljala hiljadama hotelskih soba, kazino-hotelima i apartmanima. Kompanija je početkom novog veka upravljala sa skoro tri hiljade hotela širom sveta.

 

 

makonda-tracker