bivši par na mukama

PLAŠI SE DA JE SKOVALA PAKLENI PLAN: Hajdi Klum i Sil od sada na RATNOJ nozi ― evo zbog čega je muzičar OČAJAN

3

Odnos manekenke Hajdi Klum i njenog bivšeg partnera, muzičara Sila, postao je jako loš...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razlog tome je što je Hajdi odlučila da na jesen ode u Nemačku, gde će raditi na novim poslovnim projektima, ali planira da sa sobom povede i njihovu decu, mada se otac Sil sa tim ne slaže.

 

Mada deca i inače žive sa Hajdi, Sil je najpre izjavio da se plaši da deca idu u inostranstvo zbog pandemije virusa korona. Hajdi se iz očaja obratila sudu, a sada je i muzičar dao svoj iskaz.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ipak, kako se čini, nije samo pandemija razlog, već se Sil boji da će se ona zauvek odseliti i decu odvojiti od njega!

Osim toga, kako pišu strani mediji, Sil se boji da Nemačka ne promeni zbog pandemije pravila ulaska u zemlju i izlaska iz nje, kao i da bi deci moglo biti zabranjeno da nakon toga ponovo doputuju u Ameriku.

 

Hajdi je navela da Sil retko viđa decu, a on ističe da je ona za to krivac, kao i da uvek smišlja izgovore zbog kojih će provesti manje vremena sa njima, te da on često mora da se prilagođava njenom rasporedu.

 

Muzičar je zaključio kako se jako boji da je čitava priča oko kratkog odlaska u Nemačku zapravo paravan za njihovo preseljenje za stalno.

 

Podsetimo, bivši partneri dele starateljstvo nad četvoro dece, a razveli su se 2014. godine nakon 9 godina braka. Hajdi je sada u braku sa Tomom Kaulicom, nekadašnjim članom grupe Tokio Hotel, koji dolazi iz ― upravo Nemačke.

 

 

makonda-tracker