dosta mu je

"PROGONE LJUDE I PRETE IM SMRĆU": Otac Britni Spirs se oglasio povodom pokreta koji poziva na njeno oslobođenje

0

Nakon što je internet preplavio poziv vatrenih obožavalaca "princeze popa" da joj sud omogući da sama odlučuje o svom životu, svetu se obratio onaj koji trenutno donosi odluke umesto nje — njen otac

foto: Instagram
foto: Instagram

Nema sumnje da je pokret #FreeBritney izazvao mnogo pažnje, ali i polemike u javnosti. Pokret, koji se bori za oslobođenje Britni, koja je od 2008. godine pod starateljstvom svog oca Džejmija Spirsa, smatra da popularna pevačica nema prava da odlučuje o svom životu, kao i o svojim finansijama, piše Wanted.


Džejmi Spirs je u intervjuu za NY post otkrio šta zapravo misli o ovom pokretu, ističući da su stvari otišle predaleko.

 

 

— Svi ti teoretičari zavere nemaju pojma. Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju ćerku. To se nikog drugog ne tiče — započeo je Britnin otac koji je prokomentarisao i tvrdnje da se bogati na račun svoje ćerke.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Sudu moram da prijavim svaku potrošenu paru, svake godine. Kako bih, zaboga, mogao da ukradem nešto. Progone ljude i prete im smrću. To je strašno. Ne želimo takve fanove. Ja volim svoju ćerku. Volim svu moju decu, ali ovo je naša privatna stvar — istakao je Džejmi, koji retko daje intervjue.

 

Suđenje o starateljstvu nad Britni je odloženo, a odvilo se putem interneta, preko Zoom aplikacije. Naredno suđenje zakazano je za 22. avgust, kada će se konačno znati odluka o pevačicinom životu i da li će se starateljstvo nastaviti.

 

 

 

makonda-tracker