iz rijalitija u belu kuću

KIM KARDAŠIJAN — PRVA ŽENA NA ČELU AMERIKE, KANJE VEST NJEN PRVI GOSPODIN?! Otkriven iznenađujući plan slavne starlete

0

Iako se dugo šuška da reper i dizajner Kanje Vest ulazi u politiku budući da je nekoliko puta (u šali ili ne) najavljivao svoju kandidaturu za izbore, izgleda da ova porodica ima drugačije planove…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan Vest prošle godine je u intervjuu za Vog otkrila da studira pravo, da će četiri godine biti pripravnik u jednoj kancelariji u San Francisku i da će polagati pravosudni ispit 2022. godine.

 

Mnogi nisu ozbiljno shvatili ovaj „zaokret“ u njenoj karijeri, ali sada se pojavljuju informacije koje otkrivaju da je u pitanju samo deo mnogo većeg plana Kim Kardašijan — da jednog dana postane predsednica Amerike.

 

Njen najbolji prijatelj Džonatan Čeban, koji je pre nekoliko meseci zakonski promenio ime u Fudgod (eng. Bog hrane), u razgovoru za MailOnline podelio je interesantne detalje.

 

 

Mislim da ćemo nekako završiti u Beloj kući. Ne znam šta će biti moja uloga, ali nekako ćemo uspeti da budemo u Beloj kući — rekao je on. — Potrebna mi je pozicija u Beloj kući. Želim da se postaram da sva deca imaju izvrstan ručak u školi. Mogao bih da budem sekretar za socijalna pitanja, nešto zabavno.

 

Budući da je Kanje Vest više puta najavljivao da će se kandidovati za predsednika 2024. godine, što je malo ko shvatio ozbiljno, mnogi su verovali da se Kim Kardašijan nada da će u Belu kući možda ušetati kao prva dama, ali Čeban se nada da će njegova prijateljica biti predsednica.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Stvarno mogu to da zamislim — rekao je on danas u Njujorku.

 

Mislim da bi mogla da bude prva žena na mestu predsednika. Žao mi je, Hilari, nije ti uspelo. Ona je mnogo privlačnija od Hilari — imao je Fudgod poruku za Hilari Klinton, bivšu prvu damu i bivšu kandidatkinju za predsednika Amerike.

 

On je dodao da će, ukoliko Kim postane predsednica, on brinuti da svi na svetu jedu „dobru hranu“ i da svi imati „Fudgodove dezerte“.

 

Svakome u životu treba malo Fudgoda — zaključio je.

 

Kim Kardašijan je, inače, u poslednje vreme dvaput posetila Belu kuću. Nedavno je govorila o tome koliko je važno da Amerikanci pomognu bivšim zatvorenicima da se zaposle, a u maju 2018. godine s predsednikom Trampom se u Vašingtonu sastala kako bi razgovarali o slučaju zatvorenice Ali Meri Džonson, koja je 1997. osuđena na doživotnu robiju zbog nenasilnog zločina povezanog s drogom u Memfisu, da bi je predsednik već sledećeg meseca pomilovao.

 

 

makonda-tracker