OVAKO SE PREDUZIMA PRVI KORAK!

50 GODINA KASNIJE, NIKO GA NIJE NADMAŠIO: Romantični, otkačeni i neodoljivi gest koji je osvojio Brižit Bardo

0

Ako nemate ideju kako da očarate neku devojku, ova ideja nemačkog plejboja mogla bi biti od pomoći... doduše, ako ste milioner.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brižit Bardo ultimativna je francuska femme fatale. Publika širom planete i ljudi u njenom okruženju, naročito, razume se, muškarci, decenijama su padali pred njom, njenom lepotom i harizmom na kolena, a među onima koji su "poludeli" od ljubavi za njom bio je i nemački fotograf i plejboj Gunter Sahs.

Sahs je bio u toj meri oduševljen čudesnom Brižit da nije štedeo novca i energije da je osvoji, a znao je da to neće biti lako. Zato je smislio romantičan plan koji se prepričava i pola veka kasnije: u maju 1966. poslao je helikopter koji je iznad njene kuće na Azurnoj obali ispustio stotine i stotine ruža.


Kako se i nadao — upalilo je.


Ne baca ti muškarac svaki dan gomilu ruža u dvorište — napisala je Brižit Bardo jednostavno godinama kasnije o ovom neobičnom gestu.

1 / 13 Foto: Profimedia


Bardoova je bila toliko oduševljena Sahsom da mu se već dva meseca kasnije zaklela na večnu ljubav. Ipak, ispostavilo se da je njihova sreća bila kratkog daha, pa se par razveo već u oktobru 1969. godine, a Brižit je nešto ranije počela da se viđa s glumcem Patrikom Žilom.

Kako su mediji kasnije pisali, Sahs nikad nije prestao da voli čudesnu francusku divu.

makonda-tracker