šta vi mislite?

"LAŽE NAS SVE OVE GODINE!" Pojavio se snimak bez šminke jedne od najlepših žena na svetu i fanovi su U ŠOKU

2


Iako je pevačica bez ustručavanja podelila snimak na kojem je nenašminkana i nikad nije krila svoj prirodni izgled, njeni obožavaoci su veoma ljuti

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Robin Rijana Fenti, poznatija pod svojim srednjim imenom, otkad se prvi put pojavila na sceni — s pesmom Pon de Replay — važi za jednu od atraktivnijih žena u svetu šou-biznisa. Hitovi su se nizali, a ona je prolazila i brojne vizuelne transformacije, pa smo imali priliku da je vidimo s maltene svakom frizurom koju možemo da zamislimo, kao mršavicu, puniju, stilizovanu na različite načine... I u svakom izdanju Rijana je izgledala kao milion dolara.


Međutim, ako pitate deo njenih fanova, bez šminke ona to nije.


Čuvena lepotica s Barbadosa, koja u poslednje vreme promoviše svoje linije provokativnog donjeg veša i šminke, podelila je na svom profilu na Instagramu snimak na kojem s drugaricom pokušava brzo da izgovori ime svog novog karmina, a na njemu ne nosi ni trunku šminke. Iako to nije prvi put da Rijanu vidimo u sasvim prirodnom izdanju, neki od njenih fanova su se naljutili jer tvrde da pevačica nije ni nalik osobi koju godinama gledamo u spotovima i na društvenim mrežama.

 

1 / 4 Foto: Instagram


"Ko je ova žena?", "Ovo nije Rijana koju znamo" i "Jedno je da se ne šminka u karantinu, a potpuno drugo da nas laže sve ove godine" samo su neki od komenara koji se mogu pročitati na mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Ako nas pitate, ovog puta obožavaoci malo preteruju.... Šta vi mislite?

 

 

 

 

 

makonda-tracker