interesantno

NJENA LEPOTA OČARALA JE SVET SEDAMDESETIH GODINA: Kristi Brinkli se udavala četiri puta i umalo je izgubila život!

0

Među prvim poznanstvima bila su joj ona sa najboljim modnim fotografima Patrikom Demaršelierom i Majkom Reinhardom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Back to the 80's and 90's (@welcome.back.to.the.80s_90s) on

Kako je njena karijera išla uzlaznom putanjom, tako je brak pucao.

 

Nagađalo se da je muž vara, ali to nikad nije do kraja razjašnjeno. O tim godinama njenog života malo se zna, a retke su i fotografije supružnika.


Nedugo nakon razvoda započela je vezu sa naslednikom carstva Moët, Olivierom Šandonom.

 

Novog partnera upoznala je u Njujorku, na partiju tokom promocije njenog novog kalendara. Nažalost, ta veza nije potrajala, a godinu kasnije Šandon je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

 

Do 1982. godine Kristi se već afirmisala kao jedna od najboljih manekenki u biznisu - u samo sedam godina snimila je 150 naslovnica časopisa.

 

Godinu dana kasnije, napravila je kratki izlet u glumačke vode, kada je dobila ulogu u filmu ‘Godišnji odmor snova’. Ali, uprkos pozitivnim komentarima, vratila se tamo gde se najbolje osećala - u modni svet.

 

Za nju je 1982. bila značajna i u privatnom životu. Odmor je provodila s prijateljicom, supermodelom El i u to doba još nepoznatom Vitni Hjuston na Karibima. Devojke su uživale u izvođenju Bilija Džoela na klaviru, a Kristi nije mogla da skine pogled sa njega.

 

S druge strane, slavni muzičar nije mogao da se odluči između nje i El, pa su započeli vezu tek nakon što je zatražio od Kristi da se pojavi u spotu za njegovu pesmu ‘Uptown Girl’.

 

Veza je postajala sve jača i par je ubrzo odlučio da stane na ludi kamen 1985. na jahti koja je plovila rekom Hadson. Romantična ceremonija, na kojoj je bilo 175 članova porodice i prijatelja, bila je kruna njihove ljubavi, a koliko je bio opčinjen svojom suprugom, Bili Džoel pokazao je posvetivši joj album ‘An Innocent Man’.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker