jedinstven

MARLON BRANDO, AMERIČKI BOG LEPOTE I TALENTA: Ove zanimljive priče o holivudskoj legendi SIGURNO ranije niste čuli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

ČuliSmo

02-07-2020 15:56h
Skoro pa sve još odavno,ali možda vi niste čuli ili napisali neke pikantne detalje i neke bitne momente iz života. Niste napisali da je bio najbolji učenik method acting škole Stanislavskog.Ne samo da se zaljubio u ostrvo,nego i u glumicu koju je oženio. Marija Luiza Kastanjeda,koja je glumila tahićanku u tom filmu.Imao je aferu sa Merlin Monro. Dalje,kada je dobio oskara,poslao je indijanku(mislim iz čiroki plemena)da preuzme nagradu umesto njega i digne glaprotiv stanja indijanaca u americi.U "PoslednjemTangu u Parizu"prema Bertolučijevim rečima,M.Šnajder je bila silovana od strane Branda(čuvena scena sa puterom),što je ovaj ubacio u film.
Bio je biseksualac,a jedan od muških,koji su čekali red da dođu kod Branda je bio DžemsDin,tadašnji sex simbol,nad kim se Brando posebno iživljavao.
Uglavnom,glumčina i po,vrhunska ostvarenja-čak je i moja majka bila"zaljubljena"u njega.Naravno,ovo napisano niad nije saznala :)

Raaza

14-07-2020 19:48h
@ČuliSmo
Brando je Dzems Dina tretirao kao ponjavu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: