bivši suprug ne želi da ćuti

MISTERIJA STARA 36 GODINA: Pevačica decenijama krije da ima ćerku?

0

Njenim fanovima je opštepoznato da je čuvena pop zvezda izgubila bebu davne 1984. godine, ali njen bivši tvrdi da to nije istina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovu nesvakidašnju optužbu u javnost je izneo njen bivši suprug Džejms Debarž, i to 2016, u dokumentarnom filmu "Hip-hop odrastanje".

 

Članica čuvene muzičke porodice Džekson i mlađa sestra "kralja popa" stala je na ludi kamen s Debaržom 1984. godine, i to nakon veoma kratke veze, a brak je poništen nakon svega godinu dana.

 

 

U to vreme, Holivudom je kružila glasina da je Dženet u drugom stanju, kao i da je izgubila bebu, ali pre nekoliko godina američki mediji su pisali da tu nema mnogo istine. Navodno, do spontanog pobačaja nije došlo, pevačica je rodila devojčicu, a potom je skrivala decenijama!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Dosta mi je skrivanja —rekao je Debarž u pomenutom dokumentarcu. — Dosta mi je toga da istina ne izlazi na videlo, da se ljudi ponašaju kao kukavice. Želeo sam da progovorim o tome jer je neko morao! Iskreno, ja to tada nisam ni znao. Naterala me je da poverujem da beba ne postoji i da godinama verujem tračevima. Ali tračevi su istiniti — objasnio je.

 

Pevačica se nije oglašavala povodom ovih optužbi.

 

Inače, ona je bila u kratkom braku s poznatim katarskim biznismenom Visamom al Manom i toliko je bila posvećena ovoj ljubavi da je zbog njega prešla u islam. U 51. godini donela je na svet njihovog sina Eisu al Mana. Ipak, njihova ljubav nije potrajala, a pevačica je navodno u braku trpela psihičko zlostavljanje.

 

 

makonda-tracker