šok

MREŽAMA SE ŠIRI POTRESNA I DETALJNA ISPOVEST: Džastin Biber optužen za silovanje, ubrzo se oglasio ne štedeći reči

0

Pre nekoliko dana, jedna Amerikanka uzdrmala je javnost kada je objavila šokantan opis seksualnog napada koji je navodno doživela od strane Džastina Bibera, a sada se i on oglasio, i to nizom tvitova kojima želi da dokaže da njihov susret uopšte nije bio moguć.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na društvenoj mreži Tviter pre nekoliko dana osvanula je ispovest izvesne Danijel, koja je opisala svoj susret sa Džastinom Biberom iz 2014. godine, kada je navodno nakon jednog njegovog nastupa čovek iz njegovog tima pozvao njene prijatelje i nju da se pevaču pridruže u hotelu Four Seasons, gde ju je pevač, tvrdi ona, silovao.

 

Danijel je opisala kako je počela da se ljubi i mazi s Biberom, kao i da je u jednom trenutku tražila da prestane, a on je nije poslušao i došlo je do odnosa na koji ona nije pristala. Profil na kojem je ova optužba izneta uz međuvremenu je obrisan, ali se ovaj opis i dalje širi društvenim mrežama, a u komentarima mnogi korisnici Tvitera napominju da ovo nije prvi put da je Džastin Biber optužen za seksualno uznemiravanje.

 

 

Obično se ne obraćam zbog ovakvih stvari jer se s njima suočavam tokom čitave karijere, ali nakon razgovora sa suprugom i svojim timom rešio sam da pričam o ovoj temi večeras — počeo je Biber na svom profilu na Tviteru.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

On je napomenuo da su glasine samo glasine, ali kada je reč o seksualnom zlostavljanju to se ne sme uzimati zdravo za gotovo, pa je iz poštovanja prema osobama koje su zaista bile žrtve odlučio da najpre iznese neke činjenice i tek potom izda saopštenje.

 

On je objavio da je zaista održao nastup pomenutoog datuma i na pomenutom mestu u teksaškom gradu Ostinu, ali je s njim bila tadašnja devojka Selena Gomez i, štaviše, dodao link ka članku u kojem se 2014. godine pisalo o njenom prisustvu na nastupu. Dodao je i fotografije na kojima se pevačica vidi pored njega na ulicama Ostina posle koncerta, a potom istakao da nije odseo u hotelu Four Seasons nego je neko tvitovao o tome da ga je pomenute večeri video tamo, što je verovatno poslužilo kao inspiracija devojci koja ga je optužila za silovanje. Ipak, on je, kako tvrdi, bio u restoranu, a ne u samom hotelu.

 

Biber je, dalje, objavio račune kojima je dokazao da je odseo na drugom mestu i priložio još neke dokaze o svojim tvrdnjama.

 

Svaka tvrdnja o seksualnom zlostavljanju mora biti shvaćena ozbiljno i zato je moj odgovor bio potreban. Međutim, ova priča je faktički nemoguća i zato ću preduzeti pravne mere u saradnji s Tviterom i nadležnima — rekao je na kraju.

 

 

makonda-tracker