šok

10 GODINA NAKON PRVOG POLJUPCA NE MOŽE DA GA ZABORAVI: Selena Gomez uhvaćena kako proganja Džastina Bibera?! (FOTO)

1

Iako su prošle godine otkad su se rastali i on je sada oženjen čovek, izgleda da pevačica i glumica ipak ne može tako lako da zaboravi svoju prvu veliku ljubav

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča u svetu slavnih nesumnjivo je ona o Seleni Gomez i Džastinu Biberu. Mlade zvezde počele su da se viđaju 2010. godine i od tada više puta raskidali i mirili se, a poslednji put se zvanično bli zajedno 2018. godine.


Ipak, čini se da njihovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa od tada, koliko je poznato, ne razgovaraju, a Džastin se oženio manekenkom Hejli Boldvin (sada Biber).

 

Kako američki mediji sad javljaju, iako Selena već dugo priča i peva o tome kako je ta ljubav iza nje, ona je uhvaćena kako na društvenim mrežama uhodi Džastina! Konkretno, njeni obožavaoci primetili su da je Selena na Instagramu "lajkovala" dve Biberove fotografije, verovatno slučajno, a potom uklonila "lajkove".

 

Ona se još uvek nije oglasila povodom ovih navoda, a nedavno je, po objavljivanju albuma Rare, pričala o njihovom odnosu i svojim osećanjima nakon konačnog raskida.

 

1 / 12 Foto: Profimedia


To je bio težak odnos i drago mi je da je s njim gotovo. Ovim albumom to pokušavam da kažem. Ne želim da provedem ostatak života pričajući o tome, ali ponosna sam što mogu da kažem da se nikad nisam osećala ovako snažnom i da sam pronašla način da dostojanstveno pređem preko situacije — istakla je Gomezova nedavno.

 

 

makonda-tracker