BURAN ŽIVOT

POSLEDNJA BURNA ROMANSA ZAVRŠILA SE NESLAVNO: Naslednica prelepe Lane Tarner ubila je njenog ljubavnika NOŽEM! (FOTO)

0

Kako je govorila to joj je unuštilo život...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Harizma glumice Lane Tarner bila je inspiracija za mnoge reditelje. Shodno izgledu i ljubavi prema glumi postala je jedna od omiljenih. Ipak, njen život nije bio ni malo lak.

 

Lana je rođena 1921. godine u gradu Valacu kao ćerka tamošnjeg rudara. Majka ju je rodila sa 16, a otac je tada imao 18 godina. Živeli su na ivici siromaštva, a svi zajedno su se preselili u San Francisko u potrazi za boljim životom. Ubrzo nakon toga njen otac je ubijen, a majka se razbolela. Ona je sa društvom radila poslove od kojih je prehranjivala majku i sebe.

 

foto: Profimedia

Jednog dana ispred kioska na odmoru u školi zapazio ju je poznati novinar koji ju je fotografisao, a kada su objavljene njene slike, svi su se pitali ko je ona. Ubrzo, Lana je postala poznata i snimila je prvi film. Uloga u filmu "Poštar uvek zvoni dva puta" ju je vinula u zvezde. Postaala je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Uloge su se ređale, a vremenom su uz uloge dolazili i muškarci.

 

Lana se udavala čak sedam puta, a ne zna se broj ljubavnika koje je imala. Ipak njena najveća ljubav bio je njen telohranitelj poznat kao "Džoni Oskar".  Često su imali nesuglasice, a jednom prilikom su se toliko posvađali da je njena ćerka morala da reaguje kako bi ih razdvojila.

 

foto: Profimedia

U naletu besa, ćerka je uzela nož i zabila u grudi njenog ljubavnika. Ubrzo je Džoni umro, a to ostavilo veliki trag na Lanu. Nakon toga su se tabloidi bavili njenim životom u potpunosti, a i sama je govorila da je to događaj koji joj je uništio život. Umrla je 1995. godine u Kaliforniji u 73-oj godini život.

 

 

 

 

 

makonda-tracker