POPUT FILMA

NEOBIČNE VEZE SA ŽENAMA, BIZARNE NAVIKE I PREKA NARAV: Životna priča Anđeline Džoli nikog nije ostavila ravnodušnim!

2

Tokom tog buntovničkog perioda oblačila se u crno, bojila kosu u ljubičasto i posećivala rok koncerte sa tadašnjim momkom

foto: Profimedia

Anđelinin stric je slavni američki muzičar Džon Vesli Vojt, poznatiji kao Čip Tejlor, inače autor hita Wild Thing, a kumovi jedne od najvećih seks simbola današnjice su francuska filmska zvezda Žaklin Bize i nemački glumac i reditelj, oskarovac Maksimilijan Šel. Oni su joj dali ime Jolie, što na francuskom znači zgodna, a glumica ga i danas koristi kao prezime.

 

Na početku svoje glumačke karijere pojavila se i u spotu svog kolege iz srednje škole Lenija Kravica, za numeru "Stand By My Woman" , a krasila je i video Rolingstonsa - "Anybody Seen My Baby". Međutim, ponuda za značajnije filmske uloge još nije bilo, osim što se pojavila u pet studentskih radova njenog dve godine starijeg brata Džejmsa Hejvena, koji je studirao režiju u filmskoj školi na Kalifornijskom univerzitetu.

 

Upravo je Džejms bio Anđelinina najveća podrška u ranom detinjstvu kada su prolazili period bolnog odrastanja bez oca.

 

"Tata je u početku živeo u istom gradu. Uvek je bio tu negde, ali nikada s nama. Sećam se da smo ga videli na jednoj školskoj priredbi, pred Božić, ali nije se ni pozdravio s nama niti se ikada prema nama ponašao kao otac. Mislim da je takvo odrastanje jedan od razloga što sam, zajedno sa svojim bratom, u tolikoj meri posvećena pomaganju drugim ljudima."

 

Tako je i naša majka brinula o nama – rekla je glumica koja je sa bratom ostala bliska i nakon što je postala slavna. Za njega je govorila da joj donosi sreću, pa ga je vodila svuda sa sobom. Njihov strasni poljubac u usta 2000. godine na dodeli Oskara i Andželinina izjava kako je veoma zaljubljena u svog brata, uzburkali su svet, a mediji su pisali o njihovom incestuoznom odnosu.

 

Nekoliko dana kasnije oboje su demantovali mračne tračeve, ističući kako su nakon razvoda roditelja jedno drugom bili velika podrška.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker