gledaćete ih na potpuno drugačiji način

SKANDALI KOJE SU POKUŠAVALI DA PRIKRIJU DECENIJAMA: Ovo su NAJMRAČNIJE TAJNE javnih ličnosti koje su šokirale svet!

2

Zvezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima gotovo uvek deluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzne…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre ili kasnije sve se sazna! Za neke zvezde nikad nismo očekivali neke stvari – a ima ih „zanimljivih“: pijanstvo, krađa, pa čak i ubistvo!

 

Otkrićemo vam najmračnije tajne nekih poznatih i garantujemo da ćete neke od njih od sada gledati u drugom svetlu.

 

Riz Viterspun

 

Holivudska miljenica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vređa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

 

foto: Profimedia


Kristen Stjuart

 

Kad je Kristen obeznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obe ljubavi su danas bivše.

 

foto: Profimedia

Dženifer Lorens

 

Glumica je trenutno jedna od najtraženijih i najomiljenijih holivudskih zvezda. Do 2014. godine važila je za pravu čistunicu – sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Dženifer na Internetu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker