vest odjeknula kao bomba

ŠUŠKA SE DA JE U DRUGOM STANJU U 56. GODINI: Evo šta se TAČNO zna o trudnoći Sandre Bulok

0

Proteklih dana, pojedini mediji pisali su da je američka glumica u drugom stanju, a evo šta je poznato javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danima mediji širom sveta javljaju da je lepa oskarovka u drugom stanju, i da čeka svoje treće dete, prvio biološko, s dečkom Brajanom Rendalom, s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od bivšeg muža Džesija Džejmsa.

 

Proteklih godina često se pisalo da Sandra Bulok čeka svoje prvo biološko dete, a ona se nijednom nije oglasila kako bi potvrdila ili demantovala glasine.

 

Ipak, kad god bi se pojavila u javnosti – trudničkog stomaka nije bilo.

 

Najviše pažnje privukao je trač iz avgusta prošle godine, kada je portal NW javio da je glumica uslikana s povećim stomačićem i dodao da Sandra ne krije da želi da dobije dete sa svojim dečkom Brajanom Rendalom. Tada se spekulisalo i da je glumica smanjila vežbanje i da izbegava alkohol, nakon čega su mediji širom sveta javili da je ona trudna. Potom se šuškalo da Sandra želi da usvoji još jedno dete, ali da bi joj trudnoća ipak bila nešto "idealno" u ovom trenutku.


Brajan je divan tata koji je nikada nije pritiskao povodom ovoga – izjavio je izvor blizak glumici i dodao da on, ipak, ne krije da bi želeo da zajedno dobiju dete.

 

foto: Profimedia

Portal Gossip Cop nedavno se osvrnuo na ovu priču napomenuvši da ona nije istinita jer bi se Sandra do sad porodila, a ona nijednom nije viđena s većim stomakom nego inače. Nakon toga, ovaj portal raskrinkao je sličan trač koji je objavio tabloid OK! i koji je čak izneo detalje glumičine borbe za majčinstvo. Naime, ona je navodno dve godine pokušavala da zatrudni, a potom je šest meseci bila deo programa vantelesne oplodnje.


Proteklih dana su se, ponovo pojavile spekulacije da je glumica u drugom stanju, o čemu je ponovo izvesio NW, a detalji su ponovo isti – ona navodno izbegava alkoholna pića i krije stomak od javnosti. Kako Gossip Cop napominje, ovaj sajt je ranije već objavljivao lažne priče o Sandri Bulok, uključujući pomenutu i veoma detaljnu priču o njenoj trudnoći, zbog čega bi i ovaj put sve trebalo uzeti s rezervom.


Glumica se i dalje nije oglasila povodom ovih navoda, a pre nekoliko dana je prvi put, pet godina nakon usvajanja, pokazala svoju ćerkicu Lejlu. Više o tome čitajte OVDE.

 

 

makonda-tracker