verovali ili ne

BIZARNE NAVIKE HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Igraju se s BARBIKAMA, skupljaju bodeže i žabe - njihovi hobiji ostaviće vas u ŠOKU!

2

Neki od slavnih glumaca slobodno vreme koriste kako bi se posvetili svojim hobijima, a neki od njih prilično su nesvakidašnji

foto: Profimedia

Legendarni Majk Tajson, sa nadimkom „Gvozdeni“ ima sasvim suprotan hobi od onoga za koji bi se očekivalo da ima nekadašnji svetski prvak u boksu.


Tajson, poznat i po tome što je odgrizao parče uva svom ljutom rivalu Ivanderu Holifildu na ringu, gaji golubove. I to one visokoletače.


Tajson koji je proćerdao ogromno bogatstvo, čovek koji je boravio i iza rešetaka, sada sa puno ljubavi i topline priča o svojim pernatim drugarima sa kojima se izgleda slaže bolje nego sa ijednim ljudskim bićem.

 

On se ne libi da kaže:

 

"Svo svoje slobodno vreme koristim da treniram golubove da postanu najbolji trkači koji mogu da budu", kaže Majk uz široki osmeh. Kaže da je ljubav obostrana i da se golubovi uopšte ne plaše ogromnih šaka čuvenog fajtera.

 

foto: Profimedia

Slavna glumica Anđelina Džoli je navikla da svojim potezima van glumišta uzburka javnost. Ipak, malo ljudi zna da ima jako neobičan hobi, još od detinjstva, kako sama kaže.

 

Ona, verovali ili ne, skuplja bodeže. "Oduvek imam opsesiju bodežima, još od malih nogu", kaže ona.

 

Ona priznaje da ponekada koristi bodeže i tokom seksa da bi „ostvarila dublju konekciju sa partnerima“. Kolekciju drži podalje od ostalih članova porodice mada kaže da bi volela da neko dete nasledi njenu strast prema ovoj vrsti noževa. Kažu da Anđelina pored toga što skuplja noževe-bodeže sa njima ume i da veoma vešto barata!

 

foto: Profimedia

Kad ne snima sjajne filmove proslavljeni i ekstravagantni režiser, Kventin Tarantino se posvećuje svojoj kolekciji društvenih igara, od šahovskih garnitura, bekgemona, do monopola.

 

Prijatelji Tarantina tvrde da je njegova kolekcija ovih igara više nego impresivna.

 

foto: Profimedia


Naša sledeća zvezda sa neobičnim hobijem je još jedan glumac, Nikolas Kejdž.

 

Jedna od najvećih zvezda Holivuda, navodno je toliko preokupiran čovekom s aplanete Kripton, da je tokom godina prikupio kolekciju najraznovrsnijih rekvizita Supermena. Čak kažu i da ponekada nosi kostim ovog Marvelovog junaka.

 

 

makonda-tracker