ne prestaje da šokira

TUŽNA PRIČA NAJVEĆEG ŠARMERA DEVEDESETIH: Slavnog glumca obožavale su GENERACIJE, a danas je NEPREPOZNATLJIV!

0

Američki glumac iz godine u godinu šokira svoje fanove neuglednim izgledom i načinom života

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Metju Peri (50) je osvojio srca publike širom sveta ulogom simpatičnog Čendlera Binga u čuvenoj seriji "Prijatelji".

 

Slavni glumac je na vrhuncu popularnosti svojevremeno zarađivao milion dolara po epizodi "Prijatelja" i četiri puta je bio u nominaciji za Emi nagradu.

Ali, njegov život van svetla reflektora je prilično problematičan.

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

Devedesetih dok se snimala serija, on se borio sa alkoholizmom i drogom. Da situacija bude još gora, imao je velike probleme sa depresijom.

 

- Meni je to bio jako usamljeni period jer sam se borio s alkoholizmom. Imao sam taj problem i pre "Prijatelja", ali to je bolest koja napreduje - pričao je.

1997. godine doživeo je nesreću na skijanju, zbog čega su mu lekari prepisali jake lekove protiv bolova koji stvaraju zavisnost.

 

- Uzimao sam ih i osećao sam se bolje nego ikad. Imao sam veliki problem sa tabletama, kao i alkoholom. Nisam mogao da prestanem - priznao je jednom prilikom.

 

Glumac je nekoliko puta započinjao odvikavanje, a navodno su ga izbacili zbog neprimerenog ponašanja.

 

Pored posrnulog načina života, slavni glumac je imao i ozbiljnih zdravstvenih problema, te je 2018. godine zbog perforacije creva imao hitnu operaciju u Njujorku.

 

Danas u šestoj deceniji, Metju Peri ne izgleda ni nalik onom šarmeru kojeg su žene obožavale. Turbulentan život i narušeno zdravlje očigledno su ostavili posledice.

1 / 5 Foto: Profimedia

U par navrata je uslikan na ulicama Nujorka u zapuštenom izdanju.

Neuredan izgled, raščupana kosa i izgubljen pogled šokirali su i zabrinuli prolaznike.

 

Inače, nastavak serije "Prijatelji sa originalnom postavkom glumaca, koji će za to dobiti honorare u iznosu od 2,5 do 3 miliona dolara trebalo je da počne sa snimanjem u martu, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo do daljeg.

 

 

makonda-tracker