uvek na njegovoj strani

NJEGOVU BIVŠU NE MOŽE DA PODNESE: Slavna pevačica i drugarica Breda Pita JAVNO navija za njegovu vezu s OVOM glumicom

0

Popularna rokerka nekad je bila nerazdvojna prijateljica glumca i čak pevala na njegovom venčanju sa Dženifer Aniston, a putevi su im se razišli kad je on upoznao Anđelinu Džoli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melisa Eteridž nikad nije krila svoje negativno mišljenje o Anđelini Džoli, s kojom je njen prijatelj Bred Pit proveo jedanaest godina. Tokom gostovanja u emisiji Endija Koena, voditelj je pomenuo ljubavni život čuvenog glumca, na šta je ona odgovorila:


Nadala sam se da neću pominjati ime one čije se ime neće pominjati.
Ipak, uvek nasmejana pevačica i muzičarka nije štedela reči kada je u pitanju glumica Dženifer Aniston i njen odnos s Bredom.

 

Obožavam Breda i Džen zajedno. Bili su prelepi. Verujem da će ostati prijatelji jer su dvoje posebnih ljudi koji kroz sve mogu da prođu zajedno. Nadam se da će njihovo prijateljstvo opstati. Naravno, voleli bismo da ih vidimo zajedno. To su bili divni dani — istakla je ona.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Pevačica je bila veoma bliska s Bredom i, štaviše, pevala na njegovoj i Dženiferinoj svadbi, ali njihovo prijateljstvo se završilo kad je on stupio u vezi s Anđelinom Džoli. Od tada se nisu videli punih deset godina, a kada je 2016. objavljeno da se par razvodi i Anđelina optužila Breda za psihičko i fizičko nasilje i tvrdila da je on narkoman i alkoholičar, Melisa je branila glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Etheridge (@melissa_etheridge) on

 

Ona je tada izrazila nadu da će njih dvoje ponovo biti prijatelji, ali do danas nijedno od njih dvoje nije potvrdilo da se ponovo viđaju.

 

 

makonda-tracker