UHVAĆENI!

SLAGALI MILIONE LJUDI I NISU NI TREPNULI: 10 najpoznatijih laži koje smo čuli od slavnih ličnosti

0

Priznajmo to – svi ponekad izgovaramo neistine. Ipak, kada to čine svetske zvezde, istina se sazna veoma brzo, a oni se suočavaju s i više nego neprijatnom situacijom...

 

Rik Ros

"Ja sam gangster"

foto: Profimedia

Za autora hita Hustlin se 2008. godine pričalo da je ranije radio kao policajac, ali je Ros naglašavao da to nije istina. Umetnik čije je pravo ime Vilijam Leonard Roberts Drugi ipak je, ispostavilo se, lagao — ubrzo se na internetu pojavila njegova fotografija u policijskoj uniformi!

 

Rik Ros bio je primoran da prizna da je tokom devedesetih bio policajac, ali on i danas tvrdi da su njegove pesme o dilovanju droga zasnovane na stvarnim događajima u njegovom životu...

 

Bijonse

"Sama pišem svoje pesme"

foto: Profimedia

Od dana kada je bila samo vesela lepotica iz grupe "Detiniz čajld" do trenutka kada je zasijala sama na sceni, Bijonse Nouls isticala je da je ona autor skoro svake pesme koju je ikada otpevala.

 

Tako je bilo je 2006. godine, kada je Bijonse rekla da su sve njene pesme na albumu B-Day samo njene, uključujući i pesmu Irreplaceable. Međutim, Ne-Yo je otkio da je on autor ovog hita!

 

makonda-tracker