već je jednom probala

DONIRALA MILION I DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU: Evo šta je prvo što će Kim Kardašijan da uradi kad prođe pandemija

0

Pre nekoliko dana, američka javnost osudila je starletu zbog toga šta okupira njene misli dok traje epidemija virusa korona, ali se ona iskupila vrednom donacijom. Sada od Kim stiže novi talas opsednutosti sobom, pišu američki mediji...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Nakon što je njena sestra Kajli Džener donirala milion dolara jednoj bolnici za medicinsku opremu potrebnu za borbu protiv virusa korona, Kim Kardašijan pozvala je sve da kupuju proizvode iz njene nove linije Skims i obećala da će donirati 20 procenata profita. 

 

Mnogi su to shvatili kao njen način da zaradi za epidemiji, a ona je, čim je prodaja "planula", zaista i dala milion dolara kako bi pomogla lekarima i sestrama koje se bore u ovoj nesvakidašnjoj situaciji koja je zadesila planetu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Nakon što je učinila jedno dobro delo, Kim se vratila razmišljanju o svom izgledu i svakodnevici, pa je na Instagramu objavila nešto stariju fotografiju na kojoj pozira s plavom kosom i napisala:


Kosa će mi biti tako zdrava kad prođe karantin. Razmišljam da se ofarbam u plavo kad ponovo budemo mogli da imamo ljudsku interakciju.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

makonda-tracker