šuška se

DETE ĆE NAZVATI PO KLUNIJU?! Vest o TAJNOM VENČANJU i planovima Breda Pita i Dženifer Aniston šokirala Holivud

1

Verovali ili ne, ovo je bez sumnje najmaštovitije osmišljen trač o bivšem paru koji smo do sad čuli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je javna tajna da se oskarovac Bred Pit već mesecima viđa s 30 godina mlađom glumicom Alajom Šokat (s kojom je viđen pre samo nekoliko dana), mediji i publika ne prestaju da ga spajaju s bivšom suprugom Dženifer Aniston, a sada su se pojavili prilično iznenađujući detalji.


Otad se Pit razveo od Anđeline Džoli, zbog koje je ostavio Dženifer 2005, mediji bruje o njegovom odnosu s Anistonovom. Nakon što su se u januaru prvi put nakon razvoda sreli na nekom javnom mestu i nakon što su svet obišle fotografije njihovih osmeha i ćaskanja, pojavljuju se sve zanimljivije priče. Ipak, treba ih uzeti s rezervom.

 

Iako je Bred nerazdvojan s glumicom Alajom Šokat, do sad se pisalo da je ponovo u vezi sa Dženifer, da su se navodno tajno venčali na njenoj božićnoj zabavi, zatim i da su samo prijatelji, a sada se ponovo šuška o venčanju.


Navodno, Bred i Dženifer planiraju da se (opet) zakunu jedno drugom na večnu ljubav u Meksiku, i to na plaži, kako prenosi Celebrity Insider.


Bred sada najviše želi da se skrasi i živi srećno sa svojom srodnom dušom Dženifer — rekao je izvor blizak glumcu.

 

foto: Profimedia

Njegovi roditelji posebno su srećni zbog ovoga, kako se piše, a romantičnoj ceremoniji prisustvovaće samo porodica i prijatelji.


Mislim da Dženifer nikad nije prestala da ga voli iako joj je slomio srce i ostavio je zbog Anđeline Džoli. Trebalo je mnogo vremena da mu sve oprosti, a opraštanje je važan korak kako bi mogli da nastave dalje — dodao je izvor.


Mediji su otišli tako daleko da se piše da će par usvojiti devojčicu, kojoj će dati ime Džordža, po Pitovom prijatelju Džordžu Kluniju.


Verovali u ovu priču ili ne, ova vest privukla je mnogo pažnje i preneli su je brojni svetski mediji, a obožavaoci nekadašnjeg para na društvenim mrežama unapred se raduju zbog mogućnosti da Breda i Dženifer ponovo vidimo zajedno.


Šta vi mislite — ima li istine u ovim glasinama?
 

 

makonda-tracker