ima li istine?

"DANAS BI BIO TUŽAN ŠTO GA NIKO NIJE SHVATIO OZBILJNO!" Majkl Džekson PREDVIDEO pandemiju virusa korona?

1

Sudeći prema rečima njegovog dugogodišnjeg telohranitelja, Džekson se bojao da se svetom ne proširi virus!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na službenom profilu pokojnog muzičara Majkla Džeksona pojavila se fotografija na kojoj nosi crnu masku i šešir, prolazeći pored gomile obožavatelja.

 

– Budite pametni i sigurni – pisalo je ispod fotografije, a neki mediji ovo su protumačili kao znak da je Džekson “predvideo” pandemiju virusa korona.

 

Sudeći prema rečima njegovog dugogodišnjeg telohranitelja Meta Fidesa, Džekson je zaštitne maske nosio iz razloga jer se bojao da se svetom ne proširi virus!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael J. Jackson (@mj_ilovetotour) on

 

Celu ovu situaciju Džekson bi komentarisao: “Jesam li vam rekao?” – tvrdi njegov telohranitelj.

 

Znao je da prirodna katastrofa uvek negde čeka. Bio je vrlo svestan i uvek je govorio da bismo mogli biti izbrisani s lica zemlje – dodao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by klatsch-tratsch.de (@klatsch_tratsch.de) on

 

Džeksonu su maske postale svojevrsni zaštitni znak, pa na njemu nisu izgledale čudno, već, naprotiv, kao deo njegovog stajlinga. Ipak, Fides se uvek šalio kako su mu Džeksonove maske izazivale nelagodu i da ga sramoti noseći ih, pa s njim nije želeo da bude zajedno na fotografijama. Ipak, iza svega je bio dobar razlog.

 

Govorio mi je: “Met, ne smem da se razbolim, ne mogu izneveriti svoje obožavatelje. Dolazi vreme mojih koncerata. Na ovoj planeti sam s razlogom. Ne smem da oštetim svoj glas, moram ostati zdrav jer ne znam s kim ću se danas susresti i ne znam šta bih mu mogao preneti” – dodao je.

 

Taj tip je bio jako inteligentan i danas bi sigurno bio tužan što ga niko nije slušao i nošenje maske shvatao ozbiljno - zaključio je Fides.

 

 

 

makonda-tracker