verovali ili ne

"NEKAD SAM JE VOLEO!" Morate da vidite novu fotografiju koju je objavio Tom Henks

0

Dvostruki oskarovac i njegova supruga izašli su iz bolnice i trenutno su u samoizolaciji, a glumac je otkrio jedan iznenađujući detalj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, dvostruki oskarovac Tom Henks i njegova supruga i koleginica Rita Vilson saopštili su da im je tokom boravka u Australiji, gde je Henks snimao film o životu Elvisa Preslija, dijagnostikovan virus korona.


Juče su australijski mediji javili da par više nije hospitalizovan i da su Henksovi iznajmili kuću u Kvinslendu, gde će još neko vreme provesti u izolaciji.

 


Proteklih dana, Tom i Rita pokazali su nam na društvenim mrežama da ih odlično raspoloženje ne napušta ni u ovako delikatnom trenutku, a glumac je sad otkrio nešto interesantno. On je, naime, na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju pisaće mašine koju je sa sobom poneo iz Amerike i napisao:


Doputovao sam ovde s pisaćom mašinom, jednom koju sam nekad voleo.


Ono što je interesantno jeste da je ime mašine — korona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on


Tom Henks podelio je s pratiocima i da su njegovoj supruzi i njemu simptomi i dalje isti, ali da su nestale groznice, kao i da im dani protiču u slaganju veša, pranju sudova i dremki na kauču.

Loša vest: moja žena Rita Vilson pobedila me je u šest partija džina zaredom i vodi za 201 poen — dodao je glumac.

 

 

makonda-tracker