otkrila sve što smo želeli da znamo

MEĐU PRVIM ZVEZDAMA JE SAZNALA DA JE ZARAŽENA: Olga Kirilenko odgovorila na sva pitanja fanova o virusu korona

0

Ukrajinska glumica i manekenka trenutno boravi u kućnoj izolaciji, a na Instagramu je obožavaocima odgovorila na sve nedoumice oje imaju u vezi s virusom korona

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja Bondova devojka zahvalila se putem društvenih mreža svima koji joj u ovim teškim trenucima pružaju podršku.


Hvala svima koji su mi uputili lepe želje, zahvalna sam na vašoj ljubaznosti i pažnji. Želela sam da iskoristim ovu priliku da odgovorim na najčešća pitanja koja su mi postavljena u vezi s virusom korona — napisala je Olga Kirilenko.

 

Ona je potom pojasnila detalje svog stanja, kako je izgledao test i zbog čega se ne nalazi u bolnici već kod kuće.


Zašto nisam u bolnici? Jer su bolnice pune i primaju samo pacijente koji se bore za život, ako sam dobro razumela. Rečeno mi je da, ako se stanje pogorša, pozovem hitnu pomoć. Gde sam testirana? U bolnici, kad me je hitna primila nakon što sam pozvala jer mi je temperatura bila preko 39. Kako sam se testirala? Uzeli su mi bris iz grla — istakla je Ukrajinka.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ona otkrila i da ne zna gde je i od koga dobila virus, kao i da se sada oseća bolje.


Gde sam dobila korona virus? Nemoguće je znati. Može biti bilo gde. Mogla sam da dodirnem kvaku od taksija i dobijem ga odatle. Na površinama je! Već nedelju dana mi je temperatura bila 38 stepeni. Ponekad i do 38,5, a danas se spustila — ispričala je Olga.
 

 

makonda-tracker