prve zvezde obolele od virusa korona

KONAČNO LEPE VESTI: Tom Henks i Rita Vilson pušteni iz bolnice

0

Slavni glumački par, prve svetske zvezde koje su objavile da su zaražene novim virusom korona, više nije hospitalizovan!

foto: Tviter
foto: Tviter

Pre pet dana, dvostruki oskarovac Tom Henks i njegova supruga i koleginica Rita Vilson saopštili su da im je tokom boravka u Australiji, gde je Henks snimao film o životu Elvisa Preslija, dijagnostikovan virus korona.


Već danas stižu nam vesti da glumci više nisu hospitalizovani! Kako javljaju svetski mediji, Henksovi su iz kvinslendske bolnice prešli u iznajmljenu kuću, gde će još neko vreme provesti u samoizolaciji.

 

Tom i Rita nisu objavili u kakvom su sada stanju i jesu li još uvek pozitivni na virus korona, a glumac je juče objavio fotografiju kojom se zahvalio svima koji brinu o njegovoj supruzi i njemu. On je, naime, podelio kako izgleda njihov doručak i plišanu igračku u obliku kengura koju je dobio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

 

Glumac je prošle nedelje šokirao planetu, kada je na društvenoj mreži Instagram objavio:


Zdravo, narode. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se umorno, kao da smo prehlađeni i imali smo bolove. Rita je imala groznicu koja je dolazila i prolazila. Malo i temperaturu. Kako bismo bili odgovorni, što je upravo ono što svetu sada treba, testirali smo se na korona virus i saznali da smo pozitivni. E, pa... šta sad? Zvanični protokoli moraju da se poštuju. Mi Henksovi ćemo biti testirani i na posmatranju i u izolaciji koliko god je potrebno. Idemo dan po dan, je l‘ tako? Čuvajte se — napisao je glumac.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker