šok za šokom

„NJU TREBA UBITI“: Isplivala jeziva poruka holivudskog silovatelja upućena Dženifer Aniston

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Tragikomično

13-03-2020 13:15h
Ovo je sada neko ludilo, ili je u pitanju sticanje lične koristi putem naplate odštete, koje je zahvatilo taj pre svega glumački svet tamo. Pazi, sada se masovno "sećaju" da su bile "silovane" pre 15-20 godina, a do sada su o tome mudro ćutale! Sigurno su ti režiseri i pojedini glumci toliko bahati da je bilo i toga samo ne toliko, ali sada navala "otkrivanja" sa zadrškom od par decenija, mislim, toliko je providno. Vidi ovu Dženifer - uhvatio je za du*e i gledao joj grudi upadljivo - ma da, treba ga osuditi ne na 23 godine robije, nego odmah na vešala! Koliko sam ja njih uhvatio za du*e, većini se to sviđalo, drugima se izvinio, i sada kada bi se svaka setila i krenula da me tuži za "seksualno uznemiravanje" tamo nekog 15. ili 28. novembra ili januara 1976. ili 1985., koliko bih robije trebao da dobijem?

Raaza

13-03-2020 15:34h
@Tragikomično
USA zemlja neogranicenih mogucnosti kao na primer,pokret Me Too u reziji advokatske mafije.

Tragikomično

13-03-2020 18:56h
@Raaza
Stvarno van pameti, ili sam ja maoluman pa ne razumem koji su njima sada DOKAZI da su silovane, odnosno "seksualno uznemiravane", posle toliko vremena?Da li je dovoljno da kažu pa da im se poveruje na reč i čovek osudi na 23 godine robije!? I to ne bilo ko, nego filmska legenda! Takođe i to ne razumem kod nas, onaj silovatelj i manijak dokazani ode dva-tri puta na po koju godinicu robije i svaki put kada izađe ponovo siluje! Alooooo bre, neka on dobije 20-30 godina zato što je nekoj "upadljivo gledao u si*e", pa da vidimo ko će više smeti da pogleda neke si*e ili du*e a ne još da opipa, Bože sačuvaj strašnog nedela! Da ti da je drpaš a onda počne da viče: "Upomooooć! Silovanje..." Jesi je pipao? Jesam, ali... Nema ali, mrš u zatvor na 20 godina!

Raaza

14-03-2020 12:13h
@Tragikomično
Dok kucka ne mrdne repom pas ne prilazi.

zakon je isti za sve

06-04-2020 12:35h
@Raaza
Raaza@ Ta izreka izmisljena kod nas od strane "muskaraca" da im je sve dozvoljeno sto oni "vide", ne vazi , u civilizovanom svetu, Svako je gospodar svog tela/i repa/obucen, ili go, lepe, ruzne, seksi i nikakve zenske, imaju pravo da same odlucuju sta ce i s'kim sta da rade. Sve ostalo je napasvovanje i silovanje, bez obzira sto doticni nije "bilo ko", ima para, i drustveni "ugled" podleze zakonu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: