foto

DŽONI DEP JU JE OPTUŽIO ZA STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE: Bivša supruga slavnog glumca uhvaćena kako uživa s novom devojkom

0

Iako se trenutno suočava s optužbama da je bivšem suprugu ugasila cigaretu na obrazu, otkinula mu delić prsta i fizički ga zlostavljala u više navrata, poznata glumica ne skida osmeh s lica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sredinom januara, američki mediji javili su da je glumica Amber Herd u vezi s Bjankom Bjuti, holivudskom direktorkom fotografije.

 

Čuvena umetnica, koja je pre četiri godine pobedila rak dojke, navodno se ponovo suočava s bolešću, a najveća podrška joj je lepa glumica. Sudeći po njihovim fotografijama koje su snimljene juče na losanđeleskom aerodromu, Herdova i Bjutijeva su presrećne i spremne za sve izazove. Zaljubljeni par šetao je čvrsto se držeći za ruke, a plavokosa glumica nije skidala osmeh s lica.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Pored Bjankine borbe, i sama Amber trenutno doživljava bije jednu odvojenu bitku — sudsku. Glumica je pre nekoliko godina optužila supruga Džonija Depa za zlostavljanje, a potom dobila na sudu i odštetu u visini od sedam miliona dolara donirala u humanitarne svrhe. Sve vreme glumac je tvrdio da je on taj koji je trpeo stravično zlostavljanje, a sada, kada je prikupio dokaze u vidu šokantnih audio-snimaka u kojima Amber priznaje šta mu je sve radila, Džoni je tužio Amber i traži od nje odštetu od čak 50 miliona dolara.

 

Glumcu je karijera gotovo uništena, budući da je izgubio veliki broj uloga i narušena mu je reputacija, dok se Amber trenutno ne suočava ni sa kakvim posledicama, zbog čega su obožavaoci slavnog glumca pokrenuli onlajn kampanju pod nazivom „Pravda za Džonija Depa“.

 

 

makonda-tracker