drži do tradicije

ŽENE SU SLOŽNE — NE TREBA VIŠE NI DA POMIŠLJA NA PANTALONE! Džerard Batler prošetao crvenim tepihom u KILTU (FOTO)

2

Priča o poreklu i odrastanju čuvenog glumca je složena, ali on neizmerno poštuje mesto u kojem je rođen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džerard Batler, slavni glumac irskog porekla, rođen je u škotskom gradiću Pejsliju, a kao veoma mali preselio se u Kanadu, da bi se vratio u Škotsku posle razvoda roditelja, dok je veći deo svog života proveo u Americi.

 

Ipak, Batler i danas redovno posećuje domovinu i ponosan je na svoj akcenat, za koji priznaje da je pomalo „omekšao“ u SAD, pa mora da poradi na njemu kad god se vrati kući.

 

 

Glumac je oduvek bio izuzetno ponosan na svoju zemlju, zbog čega ne iznenađuje što se povremeno pojavljuje u kiltu, a to je učinio i na crvenom tepihu gala večeri 2020 Cinema for Peace Gala, koja se održala u Berlinu tokom Međunarodnog filmskog festivala.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Batler je kilt kombinovao s elegantnim sakoom, zakopčanim prslukom, belom košuljom i leptir-mašnom.

 

Dame na društvenim mrežama ne kriju svoje oduševljenje Batlerovim izgledom u kiltu, pa se mnogu pročitati brojni komplimenti na račuin zgodnog glumca, a jedan od simpatičnijih komentara je da Škot irskogg porekla slobodno može da zaboravi na pantalone.

 

Ovo je za glumca bio veoma važan događaj, budući da je dobio priznanje za svoj humanitarni rad s organizacijom Marijini obroci, koja pravi programe ishrane u školama u nekim od najsiromašnijih zajednica na svetu.

 

 

makonda-tracker