kraljevska porodica kao inspiracija

OVA JE NAJOTKAČENIJA DO SAD! Svi su čekali da vide hoće li poznati glumac ponovo obući haljinu i NIJE RAZOČARAO (FOTO)

0

Glumac koji se na prošloj ceremoniji dodele Oskara pojavio u smoking-haljini i od tad na svaki crveni tepih ide u maštovito osmišljenoj i originalnoj odeći i na sinoćnoj dodeli dorastao je zadatku!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je prošle godine glumac i pevač Bili Porter kročio na crveni tepih u društvu svog supruga Adama Smita u modnoj kombinaciji koja predstavlja spoj muškog smokinga i elegantne balske haljine, javnost je bila šokirana — čak i holivudska, koja ponekad deluje kao da je navikla na sve.

 

Ipak, Bili je nastavio da na svakom glamuroznom događaju nosi zanimljive kreacije i otkačene mešavine stilova, pa je već godinu dana kasnije sasvim uobičajeno da se on nađe u galerijama s najlepšim haljinama. Štaviše, mnogi su gledali prenos sa crvenog tepiha iščekujući da vide novu Porterovu modnu fantaziju, a on nije razočarao!

 

 

Glumac se pojavio u haljini inspirisanoj članovima kraljevske porodice, a njegov stilista Sem Ratel rekao je da su glavna inspiracija bili princ Vilijam, Kejt Midlton i njihova deca prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot. Toaletu potpisuje Žil Dikon, jedan od omiljenih dizajnera Kejt Midlton, koji je kreirao venčanicu njene mlađe sestre Pipe.

 

Reč je o modelu čiji gornji deo čini uzak korset od zlatnog perja, a na njega se nastavlja dugačka suknja sa šlepom koja je ukrašena zanimljivim printom. Dezen kojim dominiraju prikazi stubova nastao je po uzoru na oslikani plafon u jednoj prostoriji Kensingtonske palate i odlično se uklopio s efektnim zlatnim motivima.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovaj stil Bili je upotpunio sandalama koje je modna kuća Jimmy Choo napravila po meri za njega.

 

Porterov stilista istakao je za Njujork tajms da on glumca ne vidi kao ženstvenog u ovom izdanju.

 

Ja vidim momka. Vidim momka koji nosi oklop, nosi nešto što je umetnost i visoka moda iznutra — objasnio je Sem Ratel.

 

 

makonda-tracker