uputili mu poslednji pozdrav

SUPRUGA ANA KLONULA OD BOLA NA SAHRANI: Legendarni glumac ispraćen na večni počinak

2

Od legendarnog glumca oprostili su se brojni prijatelji i članovi porodice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od filmske legende Kirka Daglasa u petak se na groblju Memorijalni park Vilidž Vestvud u Los Anđelesu oprostila neutešna porodica i prijatelji


Sahrana je održana dva dana nakon što je proslavljeni glumac preminuo u svom domu u 104. godini. Ispraćaju su prisustvali njegova supruga Ana (100), sinovi Majkl (75), Džoel (73) i Piter (64), snaja Ketrin Zita Džouns (50), unuci Kameron (40) i Dilan Majkl (19), reditelj Steven Spielberg (73) s porodicom i ostali bliski prijatelji.

 

Kirkova supruga klonula je od tuge tokom ispraćaja legendarnog glumca, a iza nje su koračali uplakani Majkl i Ketrin, koji su tugu skrivali ispod tamnih naočara.

1 / 9 Foto: Profimedia

Ana i Kirk zajedno su proveli 65 godina u braku.

 

Podsetimo, Kirk je preminuo u svom domu, a vest o njegovoj smrti objavio je upravo Majkl na društvenim mrežama.

 

- Moja braća i ja vas s velikom tugom obaveštavamo da je danas preminuo naš otac Kirk Daglas u 103. godini. Za svet on je bio legenda, glumac iz zlatnog doba filma, humanitarac čija je predanost pravdi i ciljevima uzor kojem svi možemo težiti. Ali za mene i moju braću bio je jednostavno Tata, za moju suprugu Ketrin divan svekar, za unučad i praunučad divan deda, a za suprugu Anu divan suprug - napisao je na Instagramu.

 

 

makonda-tracker