DA LI SE SLAŽETE?

ONE SU BILE NAJBOLJE OBUČENE U PROTEKLOJ GODINI: Pored Megan Markl na listi su se našle ove prelepe dame! (FOTO)

1

Magazin je Vouge je napravio tradicionalne odabire

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Magazin Vouge na kraju svake godine "sabira utiske" i sastavlja listu najbolje obučenih dama. Jedna od njih, bila je ubedljivo najbolje obučena u 2019.

 

Na listi se našla i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl koju je pomenuti magazin opisao kao modernu ličnost kraljevske porodice. Damama širom sveta se dopada njen klasičan i elegantan stil, pa sve što obuče posle toga ubrzo bude rasprodato.

 

foto: Profimedia

Pored Megan, na listi je i Naomi Kembel, a modni stručnjaci posebno hvale njenu veoma provokativnu providnu haljinu koju je nosila na dobrotvornom događaju koji je organizovala.

 

foto: Profimedia

Jedna od poznatih dama koja svojim izgledom privlači pažnju je svakako i Rijana, koja se potpuno zasluženo našla na ovoj listi. Otkako je lansirala luksuznu modnu kolekciju u okrivu svog brenda Fenty, pevačica se često na javnim događajima pojavljuje u pravo u svojim modelima i za to najčešće dobija sjajne kritike modnih stručnjaka.

 

Jedna od haljina koju su hvalili je ona mint zelena koju je nosila na dodeli Modnih nagrada u Londonu.

 

foto: Profimedia

Pevačica koja je nekada umela da nas šokira svojim izdanjima, Lejdi Gaga našla se na listi najbolje obučenih u 2019. U tome joj je sasvim izvesno pomoglahaljina koju je nosila na dodeli Zlatnih globusa, a koju Vouge naziva haljinom godine.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker