šok

PROŠLA JE KROZ PAKAO SA SAMO ŠEST GODINA: Pevačica otkrila da ju je zlostavljala ćerka porodičnih prijatelja

0

Glumica i pevačica najavila je da će se u njenoj autobiografiji naći iskustvo zbog koga se godinama opijala i gutala tablete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džesika Simpson (39) prvi put je progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživela u detinjstvu, a spomenula je i depresiju kroz koju je prolazila, kao i probleme sa alkoholom i tabletama.

 

Glumica, pevačica i modna dizajnerka, uoči izlaska svoje autobiografije Open Book („Otvorena knjiga“), osetila je kako je baš sada pravi trenutak da javnost sazna za nepoznate detalje iz njenog života.

 

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama - napisala je Džesika, koja je u novembru 2017. popila poslednju čašu žestokog pića. Od tada je, kako tvrdi, trezna.

 

- Odreći se alkohola bilo je lako. Bila sam besna na njega i činjenicu da mi je ta flaša omogućavala da ostanem prazna i bezosećajna - objasnila je Simpsonova, koja priznaje da joj je terapija teško pala, ali, kako je vreme prolazilo, sve više je radila na sebi. I baš taj rad joj je dopustio da ponovo oseti sve traume koje je davno potisnula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Delila sam krevet sa ćerkom naših porodičnih prijatelja. Sve je počelo tako što mi je ona češkala leđa, a zatim bi se dogodilo nešto što je bilo izuzetno neugodno. Htela sam da kažem roditeljima. Bila sam žrtva, ali sam se osećala krivom - piše glumica i pevačica.

 

Nekoliko godina kasnije Džesika je s roditeljima otišla na putovanje. U jednom trenutku majka je udarila oca po ramenu i viknula: „Rekla sam ti da se nešto dogodilo“.

 

- Tata je samo nastavio da gleda u ulicu i nije ništa rekao. Nikada više nismo otišli kod oca i majke te moje prijateljice. Takođe, nikada više s roditeljima nisam pričala o tome - priznala je Simpsonova, inače majka troje dece.

 

 

makonda-tracker